Re: Updating the forum: Forum issues

blue is also there from now.

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

Yes it was but seems fixed right now smile
Thxxx for the blue !

Last edited by aratkiLo (2010-11-21 23:43:05)

Re: Updating the forum: Forum issues

old theme about blue R4R smile

 

Re: Updating the forum: Forum issues

Nice to see a normal index page ! Thanks smile

Last edited by il mafioso (2010-11-22 13:37:37)

Sending this transmission into the depths of space
I must complete my mission - destroy the human race

http://www.discogs.com/user/logistian

Re: Updating the forum: Forum issues

I often encounter the problem that postings get cut off when someone uses a single quote. It is not always like that, but fairly often. Just check out the first posting of the Strange Dreams thread inside The Daily UFO subforum. Is anyone here able to read that posting except for the first sentence and the first word of the next one (which is "I")?

Just for testing, I am now writing the sentence "I am a robot", ten times, with the use of a single quote, maybe we'll get lucky and it will not work:

I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.
I'm a robot.

EDIT: Damn. Maybe it works with edited postings. So I'm gonna try.
EDIT 2: Nope. Well, please check that problem, as it's really annoying to be unable to read postings. Also, it doesn't seem to be a browser problem, since the postings are cut off in the source as well...

Last edited by ZeHa (2011-01-21 18:00:29)

Re: Updating the forum: Forum issues

hey zeha.
this problem you describe was due to the forum update that was done beginning of last year if im not mistaken.
should be solved and i havent noticed it again anywhere around since then.
have you encountered this problem also more recently or just with older postings?

Last edited by zora (2011-01-21 20:59:55)

.."this world`s a bubble"..

Re: Updating the forum: Forum issues

Yes, I had the problem with my own posting recently, see http://www.robotsforrobots.net/viewtopi … 35#p148035

Re: Updating the forum: Forum issues

I can't view the forum on any of my windows pc's???  When I log in I just get the advertising banner and a blank screen.  I'm using my wife's iPad to post this message.  What's happened?

Re: Updating the forum: Forum issues

Koova wrote:

I can't view the forum on any of my windows pc's???  When I log in I just get the advertising banner and a blank screen.  I'm using my wife's iPad to post this message.  What's happened?

same for me since a couple of weeks, think it is the internet explorer browser... r4r works fine with firefox
(you can have both ie and firefox on the same computer at the same time, they don't effect each other)

Last edited by coae (2011-01-23 11:59:56)

Re: Updating the forum: Forum issues

Im on holiday. Thought it was fixed. Should be ok right now. Can someone confirm?

thanx,
Jonathan

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

yes.. now it works

Re: Updating the forum: Forum issues

coae wrote:

yes.. now it works

Cool. couldnt check it as i only have my mac here without Explorer.

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

All working fine now.  My wife was getting pissed off with me using her iPad all the time.

Re: Updating the forum: Forum issues

I have no chance to reply or open new topics in the Intergalactic FM forum - is there a reason for that?
I was going to ask there if a Demo Contest will be made in 2011...

Re: Updating the forum: Forum issues

ZeHa wrote:

I often encounter the problem that postings get cut off when someone uses a single quote. It is not always like that, but fairly often.

Yes, it happens with me too, it's quite annoying...

Sending this transmission into the depths of space
I must complete my mission - destroy the human race

http://www.discogs.com/user/logistian

Re: Updating the forum: Forum issues

@ mafioso and ZeHa:

I don't know what causes this error. Is it when you  use the 'Quick quote' feature or with the 'regular' qutoe feature from the textfield menu? Or both?

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

For me, with the quick quote ( i never use the other quote feature).

Sending this transmission into the depths of space
I must complete my mission - destroy the human race

http://www.discogs.com/user/logistian

Re: Updating the forum: Forum issues

this happened to me when using double quotes (").

It's a common php thing, 9 out of 10 times related to a wrong configuration of magic_quotes_gpc.

Last edited by Revok (2011-04-01 18:45:38)

Re: Updating the forum: Forum issues

Forum is back ! wink

Sending this transmission into the depths of space
I must complete my mission - destroy the human race

http://www.discogs.com/user/logistian

Re: Updating the forum: Forum issues

Yes. Server overload... Ditched some huge logfiles.

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

the website is not workin' on mobile...at least on mine.. nokia e5 and opera mini mobile browser

Re: Updating the forum: Forum issues

fantomas wrote:

the website is not workin' on mobile...at least on mine.. nokia e5 and opera mini mobile browser

Like not working at all? Or not looking optimal?

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

The forum is no longer visible on Windows Mobile smartphone (Lumia 800, WP 7.5). All I see is the background and top banner. What's up doc?

Re: Updating the forum: Forum issues

Missed this message but just got a mail form a forummember its not working in IE either. Gonna look into it tonight.

hello world

Re: Updating the forum: Forum issues

Forum should display properly now on IE (newer versions).
Can anyone check if it works on Windows Mobile smartphone?

Best,
Jonathan

hello world